MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ILICALI NURİ İMAM’IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

05-02-2023

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ILICALI NURİ İMAM’IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa Almanya tersanelerinde çalışan yüzlerce Batı Trakya Müslüman Türk soydaşlarımızdan biri olan ve geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden merhum Nuri İmam’ın cenaze törenine katıldı.

Cenaze merasimi, 5 Şubat 2023 Pazar günü öğle namazını müteakiben Ilıca Yukarı Mahallesinde  gerçekleşti.

Cenaze merasiminde Müftümüz Mustafa Trampa, merhumun cenaze namazını kıldırarak helallik istedi. Ardından dua ederek Ilıcalı soydaşlara ve yakınlarına taziye dileklerinde bulundu.

Merhum Nuri İmam’ın cenaze törenine Ilıcalı olan ve aynı zamanda merhumun akrabası olan Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da katıldı.

Cenaze törenine, Ilıca Yukarı Mahalle İmamı Yüksel İmam, din görevlileri ve halktan birçok kişi iştirak ederek merhumu son yolcuşuğuna uğurladılar.

İskeçe Müftülüğü olarak; Almanya’da nafaka peşinde koşan ve altı aydır ailesini görmeyen, Ilıca’da bulunduğu zamanlarda ezan ve sala okuyan soydaşımız merhum Nuri İmam’a Allah’tan rahmet,  ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet, makamı ali, ruhu şad olsun...