İSKEÇE AZINLIK ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZDEN DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE TOPLANAN YARDIMLAR MÜFTÜMÜZE TESLİM ESİLDİ

10-02-2023

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kendi aralarında organize olarak Türkiye’deki depremzedeler için harçlıklarını topladılar. Önemli bir miktar bağış toplayan öğrencilerimiz adına Okul Başkanı Hasan Deli Hasan, okul müdürümüz Selçuk Fehmi, Okul Aile Birliği adına Gülşen Dallı ve Encümen Heyeti adına Bilal Budur toplanan yardımı İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa’ya teslim ettiler.  Yüce Mevla hiçbir toplumu böyle afetlerle imtihan etmesin.