T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU SAYIN AYKUT ÜNAL DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANAN YARDIMLARIN MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ

11-02-2023

T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU SAYIN AYKUT ÜNAL DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANAN YARDIMLARIN MERKEZLERİNİ  ZİYARET ETTİ

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu sn. Aykut Ünal ve kıymetli eşi, 11 Şubat 2023 Cumartesi günü Müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirerek Anavatanımız Türkiye’deki depremzede kardeşlerimiz için düzenlenen yardım kampanyasıyla ilgili çalışmaları yakından görme fırsatı buldu. Başkonsolosumuz Sayın Aykut Ünal, depremzede kardeşlerimiz için yardım toplanan merkez yerlerini ziyaret etti. Yardımların toplanıldığı merkez yerlerinden biri de İş adamı Fatih Türkmen’e aitti. Ziyaret esnasında Başkonsolos Sayın Ünal, İskeçe Müftülüğü’ndeki yardım kampanyaları hakkında Müftümüz Mustafa Trampa’dan bilgi aldı. Ardından, emeği geçenlere ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Ziyarette; Müftümüzün kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa, İskeçe Türk Birliği Başkanı sn. Ozan Ahmetoğlu, Mustafçova Belediye Başkanı sn. Rıdvan Delihüseyin, Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam, Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Hülya Giritli ve Müftülüğümüzün din görevlileri de hazır bulundu. Müftümüz Sayın Başkonsolosumuza ve kıymetli eşine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.