SELANİK A.O. THRAKİS FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

16-02-2023

Selanik A.O. Thrakis Futbol Kulübü Başkanı İnanç Mustafa Oğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Cemali Oğlu ile Mustafa Kurt Hasan, 16 Şubat 2023 Perşembe günü depremzede kardeşlerimiz için A.O. Thrakis Dernek çatısı altında toplanan yardımları Müftümüz Mustafa Trampa’ya teslim etiler. Ardından, Müftümüzle çalışmaları hakkında istişare ederek fikir alışverişinde bulundular.Ziyaretin sonunda, Müftümüz Selanik A.O. Thrakis Futbol Kulübü Başkanı İnanç Mustafa Oğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne depremzede kardeşlerimize yönelik gösterdiklei hassasiyet ve yardımları için teşekkürlerini sundu.