MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA KETENLİK GENÇLERİNİN DÜZENLEDİĞİ KERMESE KATILDI

18-02-2023

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA KETENLİK GENÇLERİNİN DÜZENLEDİĞİ KERMESE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, İskeçe bölgesindeki gençler köylerindeki derneklerle işbirliği içerisinde kermes etkinlikleri düzenleyerek depremzede kardeşlerimize yardım toplamaya devam ediyor.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, ilk olarak Şahin Eğitim ve Kültür Derneği bünyesinde Genç Müftülük Şahinli soydaşlarımız 11 Şubat Cumartesi günü bir kermes organizasyonu düzenledi.

Mustafçova köyünde 12 Şubat Pazar günü köy meydanında Genç Müftülük Mustafçova soydaşlarımız ve buradaki halk dernekleriyle işbirliği içerisinde kermes düzenleyerek anlamlı bir organizasyona imza attı.

Benzer şekilde Genç Müftülük Koyunköylü soydaşlarımız dernekleriyle işbirliği içerisinde 12 Şubat Pazar günü Koyunköy Camii avlusunda başarılı bir kermes organizasyonuna imza atarak depremzedeler için hayırda yarıştılar.

Şahin, Mustafçova ve Koyunköy kermeslerine Müftümüz Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa katılarak genç soydaşlarımızı tebrik etti.

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, Genç Müftülük Ketenlikli soydaşlar ile Ketenlik Gençlik Derneği’nin 18 Şubat Cumartesi günü ortaklaşa düzenlediği kermes etkinliğine katıldı.

Müftümüz Ketenlikli genç soydaşlarımızı depremzede kardeşlerimize yönelik düzenledikleri kermesten ötürü tebrik etti. Ketenlik kermesi 19 Şubat Pazar günü de devam edecektir. Müftümüz Trampa’ya, Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam, Müftülüğümüzün personeli, İskeçe Milletvekili Burhan Baran,  BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, Mustafçova Belediyesi muhalefet liste başkanları Ahmet Kurt, Cemil Kabza ve Mücahid Dükkancı, Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü Bilal Budur ile kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa eşlik etti.

İskeçe bölgemizdeki Genç Müftülüğün yoğun katılım gösterdiği depremzede kardeşlerimize yönelik kermes organizasyonları farklı bölgelerde devam edecektir.