PROF. DR. ADNAN DEMİRCAN’DAN ’’HZ. PEYGAMBER’İN İSLAM’A DAVET METODU’’ ADLI ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

22-02-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa moderatörlüğünde, 22 Şubat 2023 Çarşamba akşamı saat 20:00’de İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan DEMİRCAN, müftlüğümüzün çatısı altında görev yapan İlahiyatçı din görevlilerine yönelik "Hz. Peygamber’in (s.a.v.) İslam’a davet metodu’’ konulu çevrim içi bir konferans verdi.

İskeçe Müftülüğü İlahiyat mezunu din görevlileri ve vaizler zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi göstererek Hz. Peygamber’in örnekliğinde davet metodunu Prof. Dr. Adnan DEMİRCAN’dan dinlediler.

Müftülüğümüzün düzenlediği çevrim içi konferansın sonunda Müftümüz Trampa ve din görevlilerimiz Prof. Dr. Adnan DEMİRCAN’a teşekkürlerini sundular ve bu gibi seminerlerin devamını temenni ettiklerini ifade ederek memnuniyetlerini gösterdiler.