MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ŞAHİN’DEKİ KERMESE KATILDI

26-02-2023

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ŞAHİN’DEKİ KERMESE KATILDI

Müftümüz Mustafa Trampa ve kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa, 26 Şubat 2023 Pazar günü depremzede kardeşlerimize yönelik Şahin’de gençlerin ve Şahin Vakıf Heyeti’nin gayretleriyle düzenlenen hayır kermesine katıldı.

Müftümüz Mustafa Trampa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘‘Depremzedeler yararına Şahin’de Gençler ve Vakıf heyetinin gayretleriyle yapılan kermes çok yoğun bir katılımla devam ediyor... Emek sarfeden herkesten Allah râzı olsun.’’ ifadelerine yer verdi.

Şahinli gençlerin ve Şahin Vakıf Heyeti’nin çabalarıyla depremzede kardeşlerimize yönelik düzenlenen kermese, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, Başkan Yardımcısı Sami Kehaya, DMT Eyalet Meclis Üyeleri Rıdvan Kurak ve Serkan Mahmut, Mustafçova ana muhalefet liste Başkanları Ahmet Kurt ve Mücahit Dükkancı, Şahinli iş adamları, Müftülüğümüzün din görevlileri ve soydaşlar katıldı.

Şahin kermesine halkın katılımı çok yoğundu.