MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA GAZETECİ ORHAN SALİ’NİN BABASININ CENAZE TÖRENİNE KATILDI

01-03-2023

Müftümüz Mustafa Trampa, 28 Şubat 2023 Salı günü Türkiye’de A-Haber televizyonu bünyesinde yayın yapan A-News televizyon kanalının yayın koordinatörü Orhan Sali’nin 74 yaşında vefat eden babası Hacı Ali Sali’nin cenazesine katıldı.

Müftümüz Trampa, aslen Gökçepınar köyünden olan ve uzun yıllardan bu yana İskeçe’ye bağlı Gökçeler köyünde ikamet eden Hacı Ali Sali’nin cenaze namazını kıldırarak Orhan Sali ve aile fertlerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

Müftümüz Trampa, yoğun mesai dolayısıyla cenaze törenine katılamayan Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın taziye dileklerini de iletti.

İskeçe Müftülüğü olarak merhum Hacı Ali’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.