RAMAZAN AYI ÖNCESİ KADIN DİN GÖREVLİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

01-03-2023

RAMAZAN AYI ÖNCESİ KADIN DİN GÖREVLİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

İskeçe Müftü Yardımcımız Fatma İmam’ın öncülüğünde, 28 Şubat 2023 Salı akşamı İTB İskeçe lokalinde Müftülüğümüzün kadın personeline yönelik Ramazan ayı öncesi istişare toplantısı yapıldı. İstişare toplantısında Müftümüz Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa da yer aldı.

Ramazan ayı öncesi Müftülüğümüzün kadın din görevlileleri ile yapılan toplantıda; Müftü Yardımcımız Fatma İmam selamlama konuşmasını yaparak yaklaşan Ramazan ayının manevi iklimini, feyiz ve bereketini hissedilmesi için gerekli hazırlıkların yapılmasını, teravihlerimizi, mukabelelerimizi, vaazlarımızı, sahurlarımızı,  kısacası Ramazan ayını anlamlı ve unutulmaz kılan her türlü etkinliğe açık olmamız gerektiğini ifade etti.

Toplantının devamında, Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Hülya Giritli ve Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu, müftülüğümüzün çatısı altında yaptıkları çalışmaları kadın din görevlileri ile paylaşarak halkımızı zekat şeffaflığı konusunda bilgilendirmenin gerekliliğinden; Ramazan ayında yetişkin kadın gruplarını ve Müftülüğümüzün bünyesinde faaliyet gösteren Genç Müftülük gruplarına yönelik yapılabilecekler hususunda değerlendirmeler yapıldı.

Toplantının sonunda, Müftü Yardımcımız Fatma İmam, Müftümüzün eşi Nadire Ömer Trampa’ya hediye takdim etti. Ardından Müftü Yardımcımız Fatma İmam, Müftümüzün kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa, İskeçe Müftülüğü Genel Sekreteri Emine Palazlı, İskeçe Müftülüğü Aile Hizmetleri Şube Müdürü Hülya Giritli ve İskeçe Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu Müftülüğümüzün çatısı altında büyük bir titizlikle vazifelerini yürüten kadın din görevlilerine hediye takdiminde bulunarak Ramazan ayını en güzel şekilde ihya etmeleri temennisinde bulundular.