MÜFTÜMÜZ MİZANLI KÖYÜ ÖĞRENCİ VELİLERİYLE BULUŞTU

12-03-2023

MÜFTÜMÜZ MİZANLI KÖYÜ ÖĞRENCİ VELİLERİYLE BULUŞTU

İskeçe Türk azınlık kurumlarının yöneticileri, Mizanlı köyünde öğrenci velileriyle bir araya geldi. Mizanlı köyündeki öğrenci velilerinin daveti üzerine 12 Mart 2023 Pazar günü bu köye giden İskeçe Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Dr. Hüseyin Baltacı ve Azınlık Okulları Encümenler  Birliği Asbaşkanı Adnan Peçenek, Mizanlı köyünü ziyaret ederek, öğrenci velileri ve köydeki soydaşlarla buluştu. Azınlık kurum başkanları ile Mizanlı köyünde yaşayan soydaşlar, Türk azınlık eğitimi ve azınlık okullarımızı ilgilendiren konular hakkında görüş alışverişinde bulundu ve çocuklarımızın eğitimiyle ilgili meseleleri istişare etti. Azınlık kurum başkanları, azınlık eğitimi ve azınlık okullarının önemini gerek bireyler gerekse toplumumuz için önemini vurguladılar.