GAZETECİ YORGOS TRANGAS PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED’E DİL UZATTI-KINAMA

GAZETECİ YORGOS TRANGAS PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED’E DİL UZATTI-KINAMA

GAZETECİ YORGOS TRANGAS
PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED’E DİL UZATTI

Yunanistan’ın özellikle yorum şekli ve davranışlarıyla herkes tarafından tanınmış gazetecilerinden Yorgos Trangas, Yunan bir özel televizyon kanalında yayınlanan "1821 YUNANİSTAN’IN BAĞIMSIZLIĞI" dizisiyle alakalı çalıştığı radyoda yaptığı yorumunda, adeta ağzı köpürdü ve kendinden geçerek Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e hakaret edip ağıza alınmayacak küfürler savurmuştur. Böyle meşhur bir gazetecinin bu tür çirkinleri sergilemesi, Peygamberimizi ve dolayısıyla İslâm’ın en kutsal değerlerini hedef alarak ayaklar altına almıştır. Bu kabul edilemez çirkin hareketiyle aynı zamanda tüm İslâm âlemini derinden rencide etmiştir.

İskeçe Müftülüğü olarak Trangas’ı bu çirkin hakaretlerinden dolayı şiddetle kınıyor, kendisini sağduyuya davet edip bu çirkin davranışından dolayı biz Müslümanlardan özür dilemesini bekliyoruz.