MİLANO FUTBOL VE KÜLTÜR MÜZESİ DİREKTÖRÜ GAZETECİ FRANCESCO ZEMA MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YI ZİYARET ETTİ

30-03-2023

İtalya’dan bir araştırma yapmak üzere Batı Trakya’yı ziyaret eden gazeteci ve aynı zamanda Milano Futbol ve Kültür Müzesi Direktörü Francesco Zema, 30 Mart 2023 Perşembe günü Müftümüz Mustafa Trampa’ya ziyarette bulundu. Müftümüz Trampa’yı makamında ziyaret eden Zema, Batı Trakya’da Müftülük sorunu konusunda bilgi aldı. Ziyaret esnasında, İskeçe Müftülüğü Genel Sekreteri Emine Palazlı hazır bulunarak tercümanlık yaptı. Müftümüz Trampa, gazeteci Zema’ya ‘‘İskeçe Cami ve Mescitleri’’ kitabını hediye ederek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi.