PAŞEVİK KÖYÜNDE ÇOCUK VE GENÇLERE YÖNELİK YAPILAN ÜÇÜNCÜ İFTAR BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

02-04-2023

İskeçe Müftülüğümüz, Ramazan ayı nedeniyle İskeçe Merkez, Balkan, Yaka ve Ova genelinde “Çocuk ve Gençlik İftarları” düzenliyor. Genç ve çocuklara yönelik iftarların üçüncüsü 1 Nisan Cumartesi Paşevik’te düzenlendi. Paşevik Camii’nde yapılan iftara Paşevik köyü çocukları ve gençleri başta olmak üzere; Gökçepınar, Kozluca, Valkanova, Demircik, Elmalı köylerinden de çocuk ve genç soydaşımız  katılarak birlik ve bereberlik içerisinde iftar etmenin mutluluğunu yaşadılar. Akabinde, hep birlikte Rabbimize yönelerek akşam namazaını eda ettiler.

Paşevik köyündeki iftar programına T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Barış Çulha’nın yanı sıra İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Milletvekilleri Burhan Baran ve Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, muhalefet başkanları  Ahmet Kurt, Cemil Kabza ve Önder Meçoğlu, sabık başkanlardan Mücahit Dükkancı, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer, Şahin Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Oktay Hoçka, Şahinli iş adamları ve birçok davetli iştirak etti.

Müftümüz Trampa iftar sonrası yaptığı selamlama konuşmasında katkı sunan herkese ve bilhassa çocuk ve gençlik iftarlarının sponsoru olan Şahinli iş adamlarına teşekkür etti.

“Çocuk ve Gençlik İftarları”nın ilki 24 Mart Cuma akşamı Şahin köyünde, ikinci ise 25 Mart Cumartesi akşamı Misvaklı’da gerçekleşmişti.

Paşevik köyünde iftardan sonra Enderun usulü teravih namazı kılındı.