MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN BAŞLATTIĞI “BİR YETİM DE SEN GİYDİR” KAMPANYASI RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDİYOR

04-04-2023

MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN BAŞLATTIĞI  “BİR YETİM DE SEN GİYDİR” KAMPANYASI RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDİYOR

İskeçe Müftülüğümüz yardımlaşma faaliyetlerine büyük önem veriyor. Ramazan ayı ve yaklaşan bayram sebebiyle yetimleri sevindirmek amacıyla faaliyete geçen Müftülüğümüze bağlı Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü köy ve mahallelerdeki din görevlileri ve mütevelli heyetleri ile işbirliği içerisinde ihtiyaç sahiplerini ve yetim çocukları belirliyor.

“BİR YETİM DE SEN GİYDİR” sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde İskeçe genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi yetim çocuklara bayramlık elbiseler alınacak veya anlaşmaya varılan giyim mağazalarına gönderilerek beğendikleri bayramlık elbiseleri almaları sağlanacak.

Müftülüğümüz ayrıca bölgedeki ihtiyaç sahibi soydaşlar ve öğrenciler için de Ramazan ayının ortasında bütün camilerde sergi açtırarak bir nebze olsun maddi katkı sunmaya gayret ediyor.

İskeçeli hayırseverlerimiz de düzenlenen yardım kampanyalarına katkı sunarak Ramazan ayının bereketini kardeşleriyle paylaşmaya gayret ediyor.