MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA İPSALA KAYMAKAMLIĞI’NIN DANIŞMA KURULU ÜYELERİ İÇİN DÜZENLEDİĞİ İFTARA KATILDI

10-04-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 10 Nisan 2023 Pazartesi akşamı İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili’nin Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyelerine yönelik düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu da Müftümüz Trampa’ya İpsala’da düzenlenen iftar yemeğinde eşlik etti.

İpsala’da verilen iftar yemeğine, başta Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal olmak üzere ve BTTADK Başkanı ve aynı zamanda Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyeleri iştirak etti.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bu akşam, İpsala Kaymakamlığının Danışma Kurulu üyeleri adına düzenlediği iftar programına katıldık. Başta İpsala Kaymakamı Sn. Ömer Sevgili bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.