MÜFTÜMÜZ TRAMPA ILICA YUKARI MAHALLE İFTARINA KATILDI

12-04-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA ILICA YUKARI MAHALLE İFTARINA KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, 11 Nisan 2023 Salı akşamı Ilıca Yukarı Mahalle’de merhum Hacı Cemali Hüseyin Palazlı için düzenlenen iftar yemeğine katıldılar.

Müftümüz Trampa’ya kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa, Ilıcalı olan Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu’na ise kıymetli eşi Nilüfer Huskoğlu eşlik etti.

Ilıca Yukarı Mahalle iftarına, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’ı temsilen Muavin Konsolos Subutay Koç iştirak etti. İftara, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin ve eşi, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve eşi, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve eşi, Mustafçova Eski Belediye Başkanlarından Cemil Kabza ve Mücahit Dükkancı katıldı.

Gümülcine Konsolosluğu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında, “İskeçe’ye bağlı Ilıca Yukarı Mahalle’de soydaşlarımızın iftar sofrasına misafir olduk.” ifadelerine yer verildi.

Müftümüz Trampa ve beraberindeki heyet, Ilıca Yukarı Mahalle Camii’nde Ilıca halkıyla teravih namazını eda ettikten sonra kahvehanelerde buradaki soydaşlarla buluşarak sohbet etti.

Son olarak, Müftümüz Trampa merhum Hacı Cemali Hüseyin Palazlı’nın ruhu için düzenlenen iftar yemeğinde bir kez daha merhuma Allah’tan rahmet diledi ve yakınlarına taziyede bulundu.