KADEM TEKİRDAĞ TEMSİLCİSİ ZEYNEP ŞENTOP ŞAHİN SAHURDA KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

15-04-2023

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin, 14 Nisan 2023 Cuma akşamı Koyunköy Camii’nde düzenlenen Çocuk ve Gençlik iftarında katıldı. Daha sonra, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa ve buradaki kadınlar ile hasbihal etti. Ardından kadın soydaşlarımızla birlikte Koyunköy Camii’nde enderun usulü teravih namazına katıldılar. Teravih sonrası, Müftümüz Mustaa Trampa’yı makamında ziyaret ederek İskeçe Türk Birliği lokalinde düzenlenen sahur programına iştirak ettiler. Sahur programı sonrasında, KADEM Tekirdağ Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin, Müftümüz Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa’ya, İskeçe Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü Doktorant Sezin Azizoğlu, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu’nun kıymetli eşi Dr. Münevver Ago, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’in kıymetli eşi Ayşe Alibaşoğlu, İskeçe Türk Birliği Asbaşkanı Sevil Şerifoğlu, Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Zeynur Bargan’a hediye takdiminde bulundu. Sahur programına katılanlar, Şahin’e  yoğun ilgi göstererek ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.