ŞAHİNLİ ÇOCUKLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

19-04-2023

ŞAHİNLİ ÇOCUKLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İskeçe Müftülüğümüzün bünyesinde ’Bir Yetim de Sen Giydir’ projesi kapsamında Şahin köyündeki çocuklar annelerinin yardımıyla dikilen tutacak ve tokaları teravih namazları esnasında satarak topladıkları meblağı İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa’ya teslim ettiler. Kendi yaşıtları için duyarlılık gösteren çocuklar, bayramda bütün çocukların mutlu olmalarını temenni ettiklerini söylediler. Müftümüz, kocaman yürekli çocukları gösterdikleri hassasiyetten ötürü tebrik ederek böyle duyarlı çocukların yetişmesine sebep olan ailelerini ve eğitimcilerini tebrik etti. Son olarak, Şahinli çocuklar Müftümüz Trampa’nın ve ziyaret esnasında hazır bulunan Müftülük kadın personelinin Ramazan Bayram’ını tebrik ettiler.