MÜFTÜMÜZ TRAMPA GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

21-04-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Gümülcine Başkonsolosluğu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Müftümüz Trampa’ya kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa eşlik etti. Bayramın birinci günü başkonsolosluk bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes de katıldı.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nda düzenlenen bayramlaşma töreni 21 Nisan Cuma günü saat 10:00 – 11:30 arasında yapıldı. Törene İskeçe, Gümülcine, Evros illeri ile yurt dışından yüzlerce soydaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde konukları, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal’ın yanısıra, konsolosluk çalışanları karşıladı. Törene katılanlar Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes ile de bayramlaşma imkanı buldu.