BÜYÜKELÇİ ERCİYES MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

22-04-2023

BÜYÜKELÇİ ERCİYES MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

T.C. Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde (21 Nisan 2023) Batı Trakya temasları esnasında faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Anavatan’ımız Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve Muavin Konsolos Barış Çulha’nın yanı sıra İskeçe Müftülüğü Personeli hazır bulundu. T.C. Atina Büyükelçisi Erciyes ve beraberindeki heyet bir süre Müftümüz Trampa’yla görüştü. Akabinde, Cuma namazını kılmak üzere İskeçe Merkez Çınar Camii’ne geçtiler, burada soydaşlarla bir araya gelerek bayramlaştılar. Daha sonra İskeçe Türk Birli’ne geçtiler.

T.C. Atina Büyükelçiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘‘Mübarek Ramazan Bayramının sevincini Gümülcine ve İskeçe’de soydaşlarımızla birlikte paylaştık. Yunanistan’daki tüm vatandaşlarımızın ve soydaşlarımızın Bayramını en içten dileklerle kutlarız.’’ T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu ise ‘‘Büyükelçi Çağatay Erciyes 20-21 Nisan tarihlerinde Batı Trakya’yı ziyaret etti.

Danışma Kurulu tarafından verilen iftara katılan Büyükelçi Erciyes, ziyaretinin ikinci gününde İskeçe’de soydaşlarımızla buluştu.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’yla görüşen Büyükelçi Erciyes ziyaretini İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret ederek tamamladı.’‘ ifadelerine yer verdi.