MÜFTÜMÜZ TRAMPA ILICA’DA GELENEKSEL HIDRELLEZ ŞENLİĞİNE KATILDI

07-05-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA ILICA’DA GELENEKSEL HIDRELLEZ ŞENLİĞİNE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü İskeçe Türk Birliği’nin Mustafçova Belediyesi’nin katkılarıyla Ilıca köyü Kaplıcalar (Banyolar) mevkiinde gerçekleştirdiği Hıdrellez Bahar Bayramı Şenliği’ne katıldı.

Ilıca köyünün Kaplıcalar mahallesinde gerçekleşen Hıdrellez şenliğine Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, Mustafçova Belediyesi ana muhalefet Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğu, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık temsilcileri ve halktan birçok kişi iştirak etti.

Müftümüz Mustafa Trampa, düzenlenen Hıdrellez şenliğinde söz alarak Ilıca Kaplıcalar’a gelen ziyaretçileri selamladı.