KETENLİK EĞİTİMCİLERİ MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

08-05-2023

KETENLİK EĞİTİMCİLERİ MÜFTÜMÜZ TRAMPA’YA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

Ketenlik köyü eğitimcileri, 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ettiler. Ketenlik köyü eğitimcileri, Müftümüz Trampa’ya çalışmaları  hakkında bilgiler verdiler.  Müftümüz Trampa da, Ketenlikli eğitimcilere bir dizi tavsiyelerde bulunarak, çalışmaları hakkında başarılar diledi ve desteğini esirgemeyeceğini belirtti. Ketenlikli eğitimcilerin gerçekleştirdikleri ziyarete; Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu,  Kadın Müftü Yardımcımız Ketenlikli Fatma İmam ve Müftülüğümüzün Din Hizmetleri Şube Müdürü Ketenlikli Rıdvan Topçu katıldılar. Ziyaretin sonunda, Müftümüz Trampa ve beraberindekiler, Ketenlikli eğitimcilere gereçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.