MÜFTÜMÜZ TRAMPA GENÇ AYCAN’I ZİYARET ETTİ

19-05-2023

MÜFTÜMÜZ TRAMPA GENÇ AYCAN’I ZİYARET ETTİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, 19 Mayıs 2023 Cuma günü Basaykova köyünde, trafik kazası sonucunda ayağını kaybeden genç soydaşımız Aycan İmam’ı ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde, İskeçe’nin Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Basaykova köyünde ikamet eden 1998 doğumlu genç soydaşımız Aycan İmam, geçirdiği trafik kazası sonucunda bir ayağını kaybetti. Müftümüz Trampa, genç Aycan’ın tekrar yürüyebilmesi ve takılacak protez ayağın satın alınması için, 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü yayımladığı duyuru ile maddi yardım kampanyası başlattı.

Müftümüz Trampa’nın ve Müftü Yardımcımız Hraloğlu’nun genç Aycan’a gerçekleştirdikleri ziyarete, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Mustafçova Belediye Başkan Yardımcısı Ergül Kuşçu, Mustafçova Belediye Başkanı Hukuk Danışmanı Av. Kenan Softa ve Basaykova köyü imamı Hüseyin İmam eşlik ettiler. Müftümüz ve beraberindekiler, genç soydaşımıza ve ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerinde bulundular ve Allah’tan acil şifa dilediler.