HALK HAREKETİ İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

15-02-2012

HALK HAREKETİ İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Mustafçova Belediyesi muhalefet listesi Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza ve meclis üyleriyle bazı Halk Hareketi mensuplarından oluşan heyet, 11 Şubat Cumartesi Günü Müftümüz Sayın Ahmet Mete’yi makamında ziyaret etti.

Heyeti kapıda karşılayan Müftümüz, onları makamında ağırlamaktan memnun olduğunu belirtti ve Mustafçova Belediyesi’nin İskeçe’de tek Türk Belediyesi olduğunun hizmet konusunda yarışmanın mutlaka hayırlı sonuçlar doğuracağına inandığının altını çizdi. Konuşmasının devamında; “Belediyedeki çalışmaları ben de bir belediye sakini olarak yakından takip ediyorum. Ülkemizin durumu ortada. İnsanlarımız hizmet bekliyor. Atılan olumlu adımların sonuç getirmesini temenni ediyorum. Milletimizin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bu konuya bütün azınlık siyasetçilerin dikkat etmesi gerekiyor. Allah yardımcınız olsun. Bana ve müftülük makamına göstermiş olduğunuz ilgiden ve saygıdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza, Müftümüze Belediye’deki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gerek siyasi, gerek coğrafi açıdan zor bir bölgede bulunan Mustafçova Belediyesi’nin İskeçe Türkleri ve Batı Trakya Türk Azınlığı için çok önemli bir kurum olduğunu ifade eden Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza, “Bizler ülkemizin ekonomik şartlarını göze alarak, yıkıcı değil, yapıcı bir muhalefet siyaseti izliyoruz. Konuşan, soran, soruşturan, öneren bir ekibiz. Meclis toplantılarında halkımızın bizlere intikal ettirdiği sorunları dile getirmeye çalışıyoruz. Milletimizin menfaatine olabilecek, doğru, siyasi istismardan uzak projelere destek veriyoruz. Doğru olduğuna inanmadığımız çalışmalar konusunda da tepkimizi gösteriyoruz. Bizler rakiplerimizi rakip olarak görüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müftülüğün sosyo-kültürel çalışmalarına her zaman katkı sağlamaya hazır olduğumuzu beyan etmek isterim.” dedi.

Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’ye bir çiçek hediye etti.

Görüşmede İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu da hazır bulundu.