MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NÜ ZİYARET

25-04-2012

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NÜ ZİYARET

Ülkemiz Yunanistan’da 6 Mayıs 2012 tarihinde yapılak olan erken genel seçimlerinde Batı Trakya Müslüman Türkünün adayları da belli olduğu andan itibaren, adaylar Müftülüğümüze ziyaretler gerçekleştirmeye başladı.

İlk olarak Yeni Demokrasi Partisinden aday olan Adnan Peçenek ile Şaban Bandak ziyarette bulundular. Ardından SİRİZA Partisinden aday olan Hüseyin Zeybek de Müftülüğümüzü ziyaret etti. Adaylarımız Müftümüzle yaptıkları görüşmede, seçildikleri takdirde Batı Trakya’nın var olan sorunlarıyla mücadele edeceklerini ifade ettiler. Müftü Efendi de adaylara, adaylıkları Batı Trakya Müslüman Türk halkı ve tüm Yunanistan için hayırlara vesile olmasını ve onları başarılı kılmasını Cenâb-ı Hak’tan niyâz etti.