BASIN BÜLTENİ-AGNİLA CAMİİ ÇALIŞMALARI

02-05-2012

BASIN BÜLTENİ-AGNİLA CAMİİ ÇALIŞMALARI

28 Nisan Cumartesi günü İskeçe Müftüsü Sayın Ahmet Mete yapımı devam eden Agnila Camiinde çalışmaları yerinde görmek üzere sabah saatlerde Agnila köyünü ziyaret etti. Caminin kaba inşaatı bitmesi üzerine bugün tuğla örülme işlemine başlandı. İlk tuğlayı besmele ile Müftümüz koydu ve inşaatın bir an önce bitmesi dileğinde bulundu. Ardından 29 Nisan Pazar günü Gökçepınar’da yapılacak olan hatim hazırlığı için düzenlenen kurban kesim törenine katılmak üzere Gökçepınar’a gitti. Burada Türkiye’den gelen kur’a hafız Hızır Özkök’ün okuduğu etkileyici Kur’anın ardından müftümüzün yaptığı dua ile kurbanlar kesildi. Pilav ikramı yapıldı.

İskeçe Müftüsü aynı gün Para Kur’an Kursunun saat 16.00’da düzenleyeceği hatim törenine katılmak üzere Para Mahallesine gitti.

Hatim töreninin ardından müftümüz kısa bir selâmlama konuşması yaparak öğrencileri ve onları yetiştiren hocalarını Hüseyin İmam’ı tebrik etti. Her etkinlikte olduğu gibi burada da 6 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere katılımın sağlanması ve oylarımızı bizden olan Türk adaylarına vermemiz gerektiği mesajını tekrarladı.