“KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA ve GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASI”

30-04-2014

“KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA ve GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASI”

Müftülüğümüz tarafından, Kur’an-ı Kerim’in daha düzgün ve güzel okunmasını teşvik etmek için, Kur’an Kurslarımıza devam eden ilkokul seviyesindeki öğrencilerimiz arasında, 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü “KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA ve GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASI” düzenlenecektir.

Değerli Kardeşlerim,
Bugüne kadar Müftülüğümüzce gerçekleştirdiğimiz sosyal faaliyetler; futbol turnuvası, bilgi yarışması, şiir yarışması, kültürel gezi gibi sizlerin maddi ve manevi katkılarıyla olmuştur. Bunu her zaman açık yüreklilikle ifade etmekteyiz. Yukarıda zikrettiğimiz gibi Müftülük olarak bu yıl da yeni sosyal projeye imza atmak için yola çıktık. Takdir edersiniz ki, bu tür faaliyetlerin daha sağlıklı ve kaliteli olabilmesi için, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin maddi ve manevi desteğine ihtiyaç duyulacaktır.

Bu konuda maddi destek (sponsor) olmak isteyen iş adamları başta olmak üzere ve siz değerli bütün Kur’an aşıklarına önemle duyurulur. Müftülük olarak maddi ve manevi desteğinizi bekleriz. Şimdiden yardımlarınızı Allah kabul etsin.

İskeçe Müftüsü
Ahmet METE