T.C. ATİNA BÜYÜKELÇİSİ İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDE

22-11-2009

T.C. ATİNA BÜYÜKELÇİSİ İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NDE

Türkiye Cumhuriyeti Atina Büyükelçisi Hasan Göğüş bir günlük resmi ziyaret için 20 Kasım Cuma günü Batı Trakya’ya geldi. Büyükelçi Göğüş Kavala havalimanında T.C.Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç ve Muavin Konsolos Özkan Duman tarafından karşılandı.

Büyükelçi Hasan Göğüş İskeçe ziyareti çerçevesinde ilk olarak İskeçe Valisi Yorgos Pavlidis’i ziyaret etti.

Ardından müftülüğümüzü ziyaret eden Büyükelçi Hasan Göğüş, burada İskeçe Müftüsü ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Ahmet Mete tarafından karşılandı. Karşılama sonrası müftülük makamına geçildi ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Büyükelçi Hasan Göğüş’e müftülüğün çalışmaları hakkında detaylı bilgi sunma fırsatı buldu. Müftü Mete Büyükelçi’nin onuruna kahvaltı verdi. Kahvaltıda, T.C.Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç ve Muavin Konsolos Özkan Duman hazır bulundu. Yapılan kahvaltı sonrası heyet, İskeçe Türk Birliği’ne hareket etti.