“Bir Yetimi Giydirelim” Projesiyle ilgili Açıklama

07-07-2017

“Bir Yetimi Giydirelim”  Projesiyle ilgili Açıklama

2017 yılı Ramazan Ayı içersinde Müftülüğümüz bünyesinde İskeçe Bölgesinde Ramazan’ın ortasında camilerde açılan sergilerden, fitre ve zakâtlardan 8.000 Euro civarında bir meblağ toplanmıştır.

Toplanan bu meblağ; yapılan araştırma ve tespitlerimiz neticesinde, belirlenen muhtaç talebelere ve fakir fukaraya dağıtılmıştır. Aynı zamanda “Bir Yetimi Giydirelim” projemiz çerçevesinde, 12 yetim giydirilmiştir.

Sonuç olarak; Ramazan Ayında Müftülüğümüzde toplanan paranın tamamı ihtyaç sahiplerine ulaşatırıldığını önemle duyurulur.

Siz değerli cemaatımıza böyle güzel bir vazifede bizleri görevlendirdiğiniz ve bu yardımları sizin adınıza yapma fırsatını verdiğiniz için cân-ı gönülden şükranlarımızı sunar, Allah’tan bereketinize bereket katmasını niyâz ederim. Yaptığınız yardım ve verdiğiniz zekât ve fitrelerinizi Allah kabul etsin.

Ahmet METE
İskeçe Müftüsü