YARDIM KAMPANYASI DUYURUSU

28-12-2017

YARDIM KAMPANYASI DUYURUSU

İskeçe’nin Elmalı Köyünde 23 Aralık Cumartesi günü sabah saatlerinde bacadan çıkan yangın sonucu üç ev tamamen yanmıştır. 14 kişinin yaşadığı bu üç evin bütün eşyaları yanmış bu kardeşlerimiz parasız olarak ortada kalmıştır.

Kardeşlik vazifemiz olan bu madur kardeşlerimize yardım elimizi uzatmamız gerekmektedir. Bu vesileyle Müftülüğümüzce bütün köy ve mahallelerimizde bir yardım kampanyası açılmıştır. Evleri olmadığı için, eşya ve elbise toplanmamalıdır. Evlerin bir an önce yapılabilmesi için elimizden geldiği kadarıyla para yardımı yapalım. Bu konuda bütün cemaatimizin gayret edeceğine inancım tamdır. Kış mevsiminde bu soğuklarda ortada kalan mağdur kardeşlerimize zekatımızdan da ayırıp verebiliriz.

Cenab-ı Hak’tan verdiğimiz yardımlarımızı kabul etmesini ve bizi her türlü kaza ve belalardan korumasını niyaz ederim.

Ahmet METE
İskeçe Müftüsü