İskeçe Kadın Aile ve Kültür Kolu Müftü Mete’yi Ziyaret Etti

23-12-2009

İskeçe Kadın Aile ve Kültür Kolu Müftü Mete’yi Ziyaret Etti

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Kadın Aile ve Kültür Kolu, İskeçe Müftüsü ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Ahmet Mete’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu.

23 Aralık 2009 Çarşamba günü yeni Yönetim Kurulu adına Başkan Sevkan Tahsinoğlu ve Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Pelin Cemiloğlu ile birlikte gerçekleştirilen ziyaret samimi bir ortamda geçti.

Ayrıca müftülüğü ziyaret eden Kadın Aile ve Kültür Kolu üyeleri, Kadınlar Kolu’nun amaçlarını ve gelecek dönemde gerçekleştirmeyi düşündükleri faaliyetler hakkında İskeçe Müftüsüne detaylı bilgi verdiler. Görüşmede, Müftü Ahmet Mete, Kadınlar Kolu yöneticileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarına başarılar diledi.