İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

13-02-2022

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İskeçe Türk Birliği’nin 10 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirdiği yürüyüşle ilgili açılan soruşturma ve derneğin hukuki süreciyle ilgili gelişmelerin ele alındığı toplantı İskeçe Türk Birliği’nde gerçekleşti.

İskeçe Türk Birliği lokalinde 12 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen toplantıya Türk Azınlık temsilcileri katılarak desteklerini ifade ettiler.

Toplantıya sn. İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu katılarak İskeçe Türk Birliğine Müftülük olarak desteğimizi dile getirdi. Ayrıca İskeçe Türk Birliğine ve Türk Azınlığın hak arama mücadelesine tam desteklerini İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Bulustra Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Demir, Mustafçova eski Belediye Başkanı Cemil Kabza, Mustafçova Belediye Başkan adayı Ahmet Kurt, DEB Partisi Başkan Yardımcısı Mustafa Şargo, Mustafçova Belediye meclis üyesi Murat Köse, ITB eski başkanları, toplantıya görüntülü olarak katılan İskeçe Milletvekili Burhan Baran ile diğer azınlık temsilcileri ile azınlık basın mensupları, ITB hukuk danışmanları Ahmet Kara ve İlker Çavuşoğlu ifade ettiler.

İskeçe Türk Birliği tarafından yapılan açıklamada toplantıya katılanlara teşekkür edildi.