ELMALI KÖYÜNDE ÇOCUKLARA YÖNELİK İFTAR DÜZENLENDİ

22-04-2022

ELMALI KÖYÜNDE ÇOCUKLARA YÖNELİK İFTAR DÜZENLENDİ

Faziletli İskeçe Müftümüz Ahmet Mete’nin önderliğinde, 22 Nisan 2022 Cuma günü, Elmalı köyünde Kur’ân Kursu çocuklarına yönelik iftar programı düzenlendi. İftara; Elmalı, Valkanova, Ilıca, Kozluca ve Demircik köylerinden öğrenciler katıldı. İskeçe Müftülüğü çatısı altında gerçekleşen iftarın amacı, Kur’ân Kursu çocuklarına oruç bilincini yerleştirip onları oruç tutmaya teşvik etmektir.

Elmalı köyünde çocuklara yönelik düzenlenen iftara çocuklar büyük ilgi gösterdi.

İskeçe Müftülüğünü temsilen iftara Müftü Yardımcısı sayın Ahmet Hraloğlu iştirak etti. Son olarak, İskeçe Müftü Yardımcısı sn. Ahmet Hraloğlu çocuklara eğitim hayatlarında başarılar dileyip iftarın mahiyetinden bahsetti.

Faziletli İskeçe Müftümüz Ahmet Mete, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘‘Bu akşam farklı bir iftar yaşadık müftülük olarak. Demircik,kozluca, Valkanova, Elmal ve llıca Kur’ân Kursu talebelerimizle Elmalı’da iftar ettik. Getiren götüren yakınlarına, hocalarına ve iftarımıza teşrif eden evlatlarımıza teşekkür ederiz. Elmalı köyü hocalarınada teşekkür ederiz.’’