İSKEÇE MÜFTÜ ADAYIMIZ MUSTAFA TRAMPA MİLLET GAZETESİ’NE KONUŞTU

07-09-2022

İSKEÇE MÜFTÜ ADAYIMIZ MUSTAFA TRAMPA MİLLET GAZETESİ’NE KONUŞTU

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Trampa, 6 Eylül Salı günü,  Müftü seçimi sürecinde soydaşlarımızla içi içe olduklarını ve büyük bir teveccühle karşılaştıklarını belirtti. Müftü adayımız Mustafa Trampa, yaptıkları ziyaretlerde Müftü seçiminin yanı sıra Batı Trakya Müslüman Türk Toplumunun birlik ve beraberliği noktasında çok önemli mesajlar verildiğini ve bu mesajların halkımız tarafından hüsn-ü kabul gördüğünü belirtti.

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Trampa Millet gazetesi aracılığıyla Batı Trakya Müslüman Türk Toplumuna seslenerek 9 Eylül Cuma günü yapılacak seçimlere katılım çağrısı yaptı.

Müftü adayımız Mustafa Trampa diğer diğer Müftü adayımız Mustafa Kamu ile beraber adaylıklarının açıklanmasının ardından İskeçe’yi ve köylerini karış karış gezdiklerini ifade ederek halkın desteği ve ilgisi karşısında kendilerine müteşekkir olduklarını ifade etti.

GENÇLER BAŞIMIZIN TACI

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Trampa bu süreçte yaptıkları ziyaretlerde gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti. Müftü adayımız Trampa, “Bu süreçte gerek yaptığımız ziyaretlerde gerekse sosyal medyada gençlerden çok olumlu dönüşler alıyoruz. Gençlerimizin de bu meseleleri yakından takip etmesi gelecek adına bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Çünkü gençler başımızın tacıdır. Gençler toplumumuzun geleceğidir. Onların bu ilgi ve desteği toplumun geleceği açısından çok önemlidir. Toplumun her kesiminin müftülük kurumuna bu şekilde sahip çıkması bizleri de daha güçlü kılmaktadır. Milletimizin bu güçlü desteği sayesinde bizler de daha güçlü adımlar atmak için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz.” dedi.

KURUMLARIMIZIN TAM DESTEĞİ VAR

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Trampa kurumsal anlamda Batı Trakya Türk Azınlığının tüm kurumlarında tam bir destek gördüklerini ifade etti. Bu anlamda verilen birlik ve beraberlik mesajının ehemmiyetini vurgulayan Müftü adayımız Trampa “Müftü seçimi süreci çerçevesinde kurumlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Kurumlarımızın gösterdiği ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu noktada gerek bizim ziyaret ettiğimiz kurumlar, gerekse zaman darlığı sebebiyle bizleri ziyaret eden kurum ve siyasilerin tam desteğini görmek öncelikle Müftülük kurumumuzun ehemmiyetini bir kez daha ortaya koymuştur. Tüm kurumlarımıza gerçekten en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.