MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ESKİ DOSTLARI YEMEKTE BULUŞTURDU

06-10-2022

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ESKİ DOSTLARI YEMEKTE BULUŞTURDU

Müftümüz Mustafa Trampa, 6 Ekim 2022 Perşembe günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i eski dostlarıyla yemekte buluşturdu.

Yemeğe Müftümüz Mustafa Trampa’nın yanı sıra, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif hocamızın kıymetli kadim dostları iştirak etti. Yemek esnasında, eski anılar tazelenerek gündemdeki meseleler istişare edildi.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif hocamız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ‘‘İskeçe seçilmiş Müftümüz Sn Mustafa Trampa’nın davetine katıldık. Bu vesile ile eski dostlarla buluştuk. Bizleri biraraya getiren müftümüze teşekkür ediyoruz. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun.’’