’’KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİ YOĞUN BİR KATILIMLA BAŞLADI

12-11-2022

’’KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİ YOĞUN BİR KATILIMLA BAŞLADI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Kadına Umut Topluma Hayat’’ projesi, 9 Kasım 2022 Çarşamba günü başladı.

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği organizasyonu ile gerçekleştirilen “Kadına Umut Topluma Hayat’’ projesi  Paşevik, Elmalı ve Koyunköy’de başladı.

Proje kapsamında 1. Hafta konukları Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Münevver Ago ile İskeçe Müftülüğü Aile Hizmetleri Şube Müdürü Hülya Giritli hoca hanım oldu.

İskeçe Müftülüğü Aile Hizmetleri Şube Müdürü Hülya Giritli “İslam Dinine Göre Çocuk Nasıl Yetiştirilmeli’’ konulu bir sunum gerçekleştirirken Dr. Münevver Ago ise “Anne Çocuk Sağlığı ile Çocuk ve Acil Durumlar’’ konusunu işledi.

Paşevik, Elmalı ve Koyunköy’de kadınların yoğun ilgi gösterdiği projede konuşmacıların sunumları dikkatle takip edildi.

Proje, önümüzdeki hafta farklı konu ve konuklarla devam edecektir.