T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU SAYIN MURAT ÖMEROĞLU İLE İSKEÇE MÜFTÜSÜ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI PAŞEVİK CAMİİ’NDE EDA ETTİLER

25-11-2022

İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, 25 Kasım 2022 tarihinde Cuma namazını balkan bölgesine ait Paşevik Camii’nde eda etti. Paşevik Köyü Camii’nde, anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, DMT Eyalet Meclis Üyesi Rıdvan Kurak, eski belediye Başkanları Cemil Kabza ile Mücahit Dükkancı, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, İskeçe Müftülüğü Personel Şube Müdürü Mustafa Kamu, Paşevik köyü din görevlileri ve birçok soydaşımız hazır bulundu. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu ve Müftümüz Mustafa Trampa ile beraberindeki heyet, Paşevik Camii imamı Sabri Eminkehaya ve Paşevik halkı tarafından karşılandı. Müftümüz Paşevik köyü imamı ve halkına yoğun ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundu.