İSKEÇE HÜRRİYET CAMİİ EMEKTAR İMAMI MUHARREM BUDUR GÖREVİNİ DEVRETTİ

16-12-2022

İSKEÇE HÜRRİYET CAMİİ EMEKTAR İMAMI MUHARREM BUDUR GÖREVİNİ DEVRETTİ

Hürriyet Camii’nde 16 Aralık Cuma günü İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu’nun da hazır bulunduğu Cuma namazı öncesi emektar imam Muharrem Budur yeni imam Hafız Mahmut Deli’ye cübbesini giydirerek görev devretti.

İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu yaptığı kısa konuşmada, uzun yıllar Hürriyet Camii’nde imamlık yapan ve birçok talebe yetiştiren imam ve Kur’an Kursu hocası Muharrem Budur’a hizmetlerinden dolayı müftülük olarak teşekkür ettiklerini söyledi.

Müftü Yardımcımız Hraloğlu, Müftümüz Mustafa Trampa’nın da selamlarını ileterek, Müftü efendinin de Muharrem hocaya hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiğini ve yeni göreve başlayan Hafız Mahmut Deli’ye de görevinde başarı dileklerini ilettiğini aktardı.