T.C. SELANİK VE GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSLARINDAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

20-01-2023

T.C. SELANİK VE GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSLARINDAN MÜFTÜMÜZE ZİYARET

T.C. Selanik ve Gümülcine Başkonsolosları Sayın Efe CEYLAN ve Sayın Aykut ÜNAL, 20 Ocak 2023 Cuma günü Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ettiler.

T.C. Selanik Başkonsolosu sn. Efe CEYLAN ve T.C. Gümülcine Başkonsolosu sn. Aykut Ünal Müftümüz Mustafa Trampa ile bir süre gündemdeki meseleleri görüşüp fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret esnasında, Müftü Yardımcıları Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam ile İskeçe Müftülüğü Personeli hazır bulundular.

Ziyaretin sonunda, Müftümüz ile Selanik ve Gümülcine Başkonsolosları birbirlerine hediye takdiminde bulundular. Akabinde, T.C. Selanik Başkonsolosu sn. Efe CEYLAN ve T.C. Gümülcine Başkonsolosu sn. Aykut ÜNAL, Müftümüz Trampa’ya ve Müftülük Personeline misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.