İNHANLI’DA KADINLARA YÖNELİK REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

27-01-2023

İNHANLI’DA KADINLARA YÖNELİK REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Vaiz Din Eğitimcisi Hülya Giritli’nin koordinatörlüğünde İskeçe Merkez Sünne Camii, ova bölgesi İnhanlı Camii, ortakol bölgesi Mısvaklı Camii, balkan bölgesi Demircik, Ilıca ve Kozluca Camii’lerinde Regaib Kandili programları düzenlendi.

İnhanlı Camii’nde, Regaip Kandili programı 19  Ocak 2023 Perşembe günü gerçekleştirildi. İskeçe Müftülüğü Vaiz Din Eğitimcileri Bahar Müminoğlu, Selin Sebahattinoğlu, Büşra Bıçakçı ve Din Eğitimcisi Merve Farzlı’nın hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, vaaz, hadis-i şerifler ve duanın yer aldığı programla Regaib Kandili ihya edildi. Ardından Kur’an-ı Kerim’i okumaya başlayan dört yetişkin kadına hediye takdim edildi ve Müftümüzün tebrikleri iletildi.  Program kadın soydaşlarımıza hediye ve ikramlıkların dağıtılmasıyla son buldu.