İSKEÇE MERKEZ SÜNNE CAMİİ’NDE REGAİB KANDİLİ DÜZENLENDİ

27-01-2023

İSKEÇE MERKEZ SÜNNE CAMİİ’NDE REGAİB KANDİLİ DÜZENLENDİ

Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Vaiz Din Eğitimcisi Hülya Giritli’nin koordinatörlüğünde İskeçe Merkez Sünne Camii, ova bölgesi İnhanlı Camii, ortakol bölgesi Mısvaklı Camii, balkan bölgesi Demircik, Ilıca ve Kozluca Camii’lerinde Regaib Kandili programları düzenlendi.

İskeçe Mekez Sünne Camii’nde, Regaip Kandili programı 20  Ocak 2023 Cuma günü gerçekleştirildi. İskeçe Müftülüğü Vaiz Din Eğitimcileri Yıldız Uzun ile Arzu İsmailko, Din Eğitimcileri Cemile Mümin ve Hafız Sıdıka Batkal’ın hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, vaaz, hadis-i şerifler ve duanın yer aldığı programla Regaib Kandili ihya edildi. Program kadın soydaşlarımıza hediyelerin dağıtılmasıyla son buldu.