DEMİRCİK CAMİİ’NDE REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

27-01-2023

DEMİRCİK CAMİİ’NDE REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftülüğümüzün Aile Hizmetleri Şube Müdürü Vaiz Din Eğitimcisi Hülya Giritli’nin koordinatörlüğünde İskeçe Merkez Sünne Camii, ova bölgesi İnhanlı Camii, ortakol bölgesi Mısvaklı Camii, balkan bölgesi Demircik, Ilıca ve Kozluca Camii’lerinde Regaib Kandili programları düzenlendi.

Demircik Camii’nde, Regaip Kandili programı 25  Ocak 2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi. İskeçe Müftülüğü Vaiz Din Eğitimcisi Hafize Karasalih, Safiye Karasalih, Fatma Onbaşı, Din Eğitimcileri Fatma Burbun ve Kadriye Çolak’ın hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, vaaz, hadis-i şerifler ve duanın yer aldığı  programla Regaib Kandili ihya edildi. Program kadın soydaşlarımıza hediyelerin dağıtılmasıyla son buldu.