MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA DR. SADIK AHMET KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

19-03-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa 18 Mart 2023 Cumartesi günü Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi ve Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin düzenlediği ‘‘Dr. Sadık Ahmet Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni’ne’’ katıldı.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’ın katılımıyla gerçekleşen Dr. Sadık Ahmet Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni’nde, kompozisyon yarışmasının sonuçları açıklanarak Batı Trakya Müslüman Türk gençleri ödüllerini aldı.

“Dr. Sadık Ahmet” konulu kompozisyon yarışması etkinliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü sebebiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşuyla başladı.

Etkinlik kapsamında katılımcılara, Dr. Sadık Ahmet’in hayatını anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı.

Etkinliğin sonunda da Dr. Sadık Ahmet’in portresi, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan tarafından Gümülcine Türk Gençler Birliği lokaline asıldı.

Etkinlik, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Etkinliğe; İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal ve eşi İlayda Ünal, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, BAKEŞ Başkanı Dr. Hüseyin Bostancı, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği Başkanı Aydın Ahmet, DEB Partisi Onursal Başkanı Işık Sadık Ahmet, Dr. Sadık Ahmet’in oğlu Levent Sadık Ahmet, Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Sadık Sadık, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şube Başkanı Hasan Karaömer’in yanı sıra yüzlerce soydaş katıldı.