MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA KARAKÖY GENÇLERİNİN DÜZENLEDİĞİ KERMESE KATILDI

19-03-2023

MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA KARAKÖY GENÇLERİNİN DÜZENLEDİĞİ KERMESE KATILDI

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, İskeçe bölgesindeki gençler köylerindeki derneklerle işbirliği içerisinde kermes etkinlikleri düzenleyerek depremzede kardeşlerimize yardım toplamaya devam ediyor.

Bu doğrultuda faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, 19 Mart 2023 Pazar günü Karaköylü Ortaokul gençlerinin Türkiye’deki depremzedeler yararına düzenledikleri kermese katıldı.

Müftümüz Trampa’ya hayır kermesinde Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu eşlik etti. Müftümüz Trampa Karaköy gençlerini, depremzede kardeşlerimize yönelik düzenledikleri kermesten ötürü tebrik etti.

İskeçe bölgemizdeki depremzede kardeşlerimize yönelik düzenlenen kermes etkinliklerine farklı bölgelerdeki Genç Müftülük ekipleri yoğun katılım sağlıyor.