T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI PROF. DR. SELİM ARGUN’DAN ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

20-03-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın moderatörlüğünde, 20 Mart 2023 Pazartesi akşamı saat 20:30’da T.C. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selim Argun, İskeçe Müftülüğü kadın ve erkek personeline yönelik "Ramazan İklimi ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Genel faaliyetleri" konulu çevrim içi bir konferans verdi.

İskeçe Müftülüğü İlahiyat mezunu din görevlileri ve Vaizler zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi göstererek T.C. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selim Argun hocamıza sorular sordular.

Müftülüğümüzün düzenlediği çevrim içi konferansın sonunda Müftümüz Trampa, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve din görevlilerimiz T.C. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selim Argun’a  teşekkürlerini sundular ve bu gibi seminerlerin devamını temenni ettiklerini ifade ederek memnuniyetlerini gösterdiler.