ÇOCUK VE GENÇLİK İFTARLARININ İKİNCİSİ MİSVAKLI’DA BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

26-03-2023

İskeçe Müftülüğümüz, Ramazan ayı nedeniyle İskeçe Merkez, Balkan, Yaka ve Ova genelinde “Çocuk ve Gençlik İftarları” düzenliyor. Genç ve çocuklara yönelik iftarların ikincisi 25 Cumartesi Misvaklı’da düzenlendi. Misvaklı Camii’nin bahçesinde yapılan iftara Misvaklı köyü çocukları ve gençleri başta olmak üzere; Mizanlı, Alıtçılar, Karaköy, Boyacılar, Balabanlı, Müsellim Tekke ve Yenice köyü çocuk ve genç soydaşlarımız katılarak birlik ve bereberlik içerisinde iftar etmenin mutluluğunu yaşadılar. Akabinde, hep birlikte Rabbimize yönelek akşam namazaını eda ettiler.

Misvaklı köyündeki iftar programına T.C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal’ın yanı sıra İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık temsilcileri iştirak etti.

İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu’nun iftar duasını yapmasının ardından selamlama konuşmaları yapıldı. Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı birer selamlama konuşması yaparak gençlerle iftar programlarında bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

“Çocuk ve Gençlik İftarları”nın ilki 24 Mart Cuma akşamı Şahin köyünde gerçekleşmişti.