ÇINAR CAMİİ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ MÜFTÜMÜZE ZİYARETTE BULUNDULAR

20-05-2023

ÇINAR CAMİİ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ MÜFTÜMÜZE ZİYARETTE BULUNDULAR

İskeçe Müftülüğü çatısı altında faaliyet gösteren Çınar Camii Kur’an Kursu öğrencileri ve hocaları Müzeyyen Onbaşı ’’Damlaya Damlaya Göl Olur’’ etkinliği adı altında 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcılarımız Fatma İmam ile Ahmet Hraloğlu’na ziyaret gerçekleştirdiler. Çınar Camii Kur’an Kursu öğrencileri ve eğitimcileri Müzeyyen Onbaşı, düzenledikleri etkinlik sonucunda topladıkları meblağı depremzede çocuklara ulaştırmak üzere Müftümüz Trampa’ya teslim ettiler. Müftümüz Trampa ve Müftü Yardımcılarımız, öğrencilere ve hocalarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler ve kendilerine hediyeler dağıttılar. Ziyarete, Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Sezin Azizoğlu da katıldı.