İSKEÇE AHRİYAN CAMİİ’NDE HATİM ÇOŞKUSU YAŞANDI

04-06-2023

İSKEÇE AHRİYAN CAMİİ’NDE HATİM ÇOŞKUSU YAŞANDI

Müftülüğümüzün çatısı altında faaliyetlerini sürdüren İskeçe Ahriyan Kur’an Kursu’nun, 4 Haziran 2023 Pazar günü hatim merasimi gerçekleşti.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen İskeçe Ahriyan hatim merasimine, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu iştirak ettiler.

İskeçe Ahriyan mahallesi hatim merasiminde, talebelerin Kur’an-ı Kerim tilâveti, okudukları şiir ve ilâhileri büyük beğeni topladı. Müftümüz Trampa, hatim töreninin ardından dua yaparak Ahriyan Kur’an Kursu din eğitimcilerini, öğrencilerini ve ailelerini tebrik etti ve başarılar diledi.

Ayrıca Müftümüz Trampa, hatim merasiminin ardından, uzun yıllar Kur’an Kursları’nda hizmet vermiş Salih Canbaz ve Muharrem Budur’a ‘‘teşekkür plaketi’’ takdim etti.

Hatim törenine Müftümüz Trampa, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, Eğitimci Yazar İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Halis Kuralay ve Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Prof. Dr. Mithat Eser, ana muhalefet liste Başkanları, Azınlığımızın önde gelen temsilcileri, Müftülüğümüzün din görevlileri ile kalabalık halk topluluğu katıldı.

İskeçe Ahriyan mahallesinde gerçekleşen hatim töreninde, öğle namazından sonra misafirlere geleneksel etli pilav ve ayran ikram edildi.