ŞAHİN’DE MUHTEŞEM KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

25-04-2012

ŞAHİN’DE MUHTEŞEM KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İskeçe Müftülüğü 21 Nisan Cumartesi akşamı Şahin Futbol Sahasında bir etkinlik düzenledi. İskeçe Müftülüğü’nün organize ettiği etkinliğine binlerce soydaş katıldı.

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete etkinlikte yaptığı selamlama konuşmasında etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Müftü Mete, konuşmasında ayrıca Hz. Muhammed’i anlamak ve onu anlatmak noktasında üzerimize düşen görevlerden bahsetti.

Ardından söz alan Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen şiirlerle süslediği duygu dolu konuşma yaptı.

Etkinlikte ayrıca, İskeçe Müftülüğü İlahi Korosu ve Şahin Kuran Kursu İlahi Korosu öğrencilerinin seslendirdikleri ilahilerle beğeni topladı. Etkinliğin açılışında ve sonunda İstanbul İsmail Ağa Kurana Kursu Öğreticisi Kurra Hafız Cuma Öztürk ve Şehzadebaşı Camii İmam Hatip’i Kurra Hafız Ercan Çakıroğlu’nun okudukları Kuran-ı Kerim ile bütün izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Ayrıca, Hayrabolu Müftüsü Veysel Işıldar, Muratlı Müftüsü Şahin Yıldırım, İsmail Ağa Kurana Kursu Öğreticisi Kurra Hafız Cuma Öztürk ve Şehzadebaşı Camii İmam Hatip’i Kurra Hafız Ercan Çakıroğlu birlikte okudukları ilahi ve naat’lar etkinliğe renk kattı.

Kutlu Doğum Etkinliği’ne başta T.C.Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, İskeçe Milletvekili Çetin Mandacı, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, Hayrabolu Müftüsü Veysel Işıldar, Muratlı Müftüsü Şahin Yıldırım, İstanbul İsmail Ağa Kurana Kursu Müdürü Mahsun Vanlıoğlu, Yüksek Tahslliler Derneği Başkanı Erkan Ruşen, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara, Milletvekili Adayları ve binlerce soydaş katıldı.

Etkinliğin sonunda, Şahin Mütevelli Heyeti tarafından katılımcılara pilav ve ayran ikram edildi.