İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİNE KATILDI

24-04-2013

İSKEÇE MÜFTÜSÜ AHMET METE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİNE KATILDI

17 Nisan Çarşamba günü İpsala Müftülüğü’nün düzenlemiş olduğu 2013 Kutlu Doğum Etkinliği’ne İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif katıldı.

Müftü Ahmet Mete konuşmacı olarak katıldığı panele, “Kuran-ı Kerime Göre İnsan Onuru” üzerine detaylı ve doyurucu bilgiler verdi. Batı Trakya’dan da katılımcıların iştirak ettiği etkinliğe katılım yoğundu.

Kur’an-ı Kerim ve gül takdimi ile başlayan program, hilye-i şerifin okunmasının ardından İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ’in katıldığı ayet ve hadislerde insan onuru konulu panelle devam etti.

Panelin ardından okunan ilahilerle ile program son buldu. Akabinde, İpsala Devlet Su İşleri’nde misafirlere yemek ikram edildi."